Nieuwsbrief April 2014

Ook deze maand weer nieuws, dus weer een nieuwsbrief!

 

Eerste cliënten
Op maandag 3 maart kwamen de eerste cliënten, het was een groot succes!
Elke cliënt beleeft het huifbedrijden weer anders dus het was even uittesten wat voor ieder de beste houding en benadering was.
De cliënten, familie en begeleiders waren zo enthousiast dat er intern geregeld was dat ze nog een ochtend extra konden genieten van het huifbed, en genieten… dat deden ze! Ook de vrijwilligers hebben erg genoten van de tevreden gezichten van deze mensen en van de paarden die het zo goed doen.

 

Website
Het is zover: de site van Stichting Huifbed de Bevelanden is online! Neem dus ook een kijkje op www.huifbedrijdendebevelanden.nl De site word nog steeds aangevuld dus houd hem in de gaten.

 

Nieuwsbrief niet meer maandelijks
Omdat alles nu zijn gangetje gaat en er niet maandelijks veel nieuws is, zal de nieuwsbrief van één keer per maand naar één keer per kwartaal gaan. De nieuwsbrief zal dan op de website verschijnen. U krijgt wel bericht per email wanneer de nieuwe editie online staat.

 

Open dag
Op zaterdag 10 mei zal er een opendag georganiseerd worden bij OC. Stables. Op deze dag willen we zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen kennis laten maken met het huifbedrijden en hopen we een aantal sponsors te ontvangen. Ook willen we op deze dag de Lions Club bedanken voor het mooie bedrag van de kerstmannenloop die we die dag van hen zullen ontvangen. Er is op deze dag veel te doen voor groot en klein, zoals: Pony’s aaien, borstelen, of rijden, er zal een loterij zijn en er worden babbelaars gebakken die natuurlijk ook te koop zijn. Knutselen en schminken, en natuurlijk niet te vergeten: de demonstratie van het huifbedrijden zelf! Het belooft een mooie dag te worden, nu nog hopen op mooi weer en een leuke opkomst.  De cliënten en Vrienden van de zuidwester hebben er al zin in, en wij ook!

 

Graag tot dan!