Noord-Bevelandse boerenroute op 11 mei

Boerenroute, 11 mei 2018

Elk jaar, op de vrijdag na Hemelvaart wordt er op Noord-Beveland een boerenroute uitgezet voor wandelaars, ruiters, koetsiers en fietsers. Tijdens deze route kun je op bezoek bij allerlei boeren bedrijven, waaronder bij stalhouderij de kok!

Bij stalhouderij de kok zal onder andere een “enveloppenkraam” staan, een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De opbrengst van deze verloting is voor Stichting Huifbedrijden de Bevelanden. Verder kun je bij Stalhouderij rondkijken, de huifbedpaarden ontmoeten en het oefenhuifbed bekijken. Verder staat er een bomproef-parcours opgesteld waar de hele dag een aantal fjorden aanwezig zijn tussen de obstakels. Voor de kleine ruitertjes is er een stokpaardjes spring concours! Verder mogen de kinderen ook een rondje op een pony rijden en is de hoefsmid aanwezig om de paarden te beslaan. Stalhouderij de Kok is ook los te bezoeken die dag, zonder dat je de route mee rijd. De opendag op de locatie Zuiddijk 8, 4486 RC Colijnsplaat is te bezoeken op 11 mei 2018 tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

 

Meedoen met de boerenroute? Meer informatie voor ruiters via facebookpagina van RuiterroutesĀ  Noord-Beveland, zij starten om 10:30 bij OC stables in Kamperland. Fietsers en voetgangers starten om 10:30 vanaf camping Zeelucht. Fietsers kunnen ook starten vanaf Fruitteelt en akkerbouwbedrijf Zuijdweg, stekeldijk 19 in Kamperland